#

Ενιαία Χρέωση

Η www.bulksmspro.gr κατανοώντας τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού σας προσφέρει τα μαζικά sms με ΕΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ προς ΟΛΑ τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Έρευνες έδειξαν πως τα μαζικά sms αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία κάθε επιχείρησης γιατί καλύπτουν όλες τις επικοινωνιακές και διαφημιστικές ανάγκες με το χαμηλότερο κόστος. Αυτός είναι και ο λόγος που τα μαζικά sms είναι το νούμερο 1 προϊόν marketing σε ζήτηση. Το κάθε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας όμως προσφέρει τα sms σε διαφορετικές τιμές. Ο ειδικός φόρος interconnection fee, ο οποίος ποικίλει από δίκτυο σε δίκτυο, διαφοροποιεί τις τελικές τιμές ανά sms. Έτσι άλλη είναι η τιμή ανά sms για αριθμούς Cosmote, άλλη για αριθμούς Vodafone και άλλη για αριθμούς Wind.

Οι καταναλωτές όμως, πως μπορούν να γνωρίζουν σε ποιο δίκτυο ανήκουν οι αποδέκτες των μηνυμάτων τους;

Πριν από μερικά χρόνια το αριθμητικό πρόθεμα των κινητών τηλεφώνων (694,693,697 κ.α.) υποδήλωνε και το δίκτυο στο οποίο ανήκαν. Για παράδειγμα ένας αριθμός που ξεκινούσε από 694 ανήκε στο δίκτυο της Vodafone , ενώ ένας αριθμός από 697 ανήκε στο δίκτυο της Cosmote. Έτσι ήταν εύκολο για κάποιον που ήθελε να αποστείλει μαζικά sms να υπολογίσει το συνολικό κόστος για τα μηνύματα που θα στείλει ή ακόμα και να στείλει επιλεκτικά μαζικά μηνύματα μόνο προς τον φθηνότερο πάροχο. Τα τελευταία χρόνια όμως, τα δεδομένα άλλαξαν με τη διαδικασία της φορητότητας των τηλεφωνικών αριθμών. Πλέον οι χρήστες κινητών τηλεφώνων μπορούν να αλλάζουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανάλογα με τις ανάγκες τους διατηρώντας τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι πάρα πολύ συχνές. Κατά μέσο όρο μέσα σε διάστημα μίας πενταετίας, ο κάθε συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας αλλάζει δίκτυα τουλάχιστον 2 με 3 φορές, διατηρώντας όμως τον αριθμό του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας να γνωρίζει σε πιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ανήκει ο κάθε συνδρομητής και κατά συνέπεια, να μην μπορεί να υπολογίσει ποτέ το τελικό κόστος  αποστολής μαζικών sms. Διάφορες εταιρείες αποστολής μαζικών sms, για να καλύψουν την ανάγκη αυτή χρησιμοποιούν κάποια τεχνάσματα όπως διπλά μηνύματα σε παραλήπτες Cosmote, κόστος σε credits αντί τιμής ανά sms και πολλά άλλα. Αυτό γίνεται για να προβάλλουν φθηνότερο το sms απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει ποτέ ο αποστολέας την πραγματική του χρέωση.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω η www.bulksmspro.gr δημιούργησε ένα σύστημα τιμολόγησης με ξεκάθαρη ΕΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ προς όλους τους παρόχους με τιμές ΑΝΑ SMS μέσα από τα πακέτα της ( βλέπε τιμοκατάλογο ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ένας χρήστης αποφασίζει ότι πρέπει να στείλει sms σε 10.000 παραλήπτες. Μέσα από την εφαρμογή της www.bulksmspro.gr ο χρήστης γνωρίζει εκ των προτέρων ότι πρέπει να αγοράσει 10.000 sms για 10.000 παραλήπτες, και γνωρίζοντας την τιμή ανά sms ( ανάλογα με τον όγκο μηνυμάτων / πακέτο. βλέπε τιμοκατάλογος ) υπολογίζει ξεκάθαρα το τελικό του κόστος.

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.