#

Εορτολόγιο

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία του εορτολογίου που σας παρέχει η www.bulksmspro.gr έχετε τη δυνατότητα να ευχηθείτε στο πελατολόγιό σας χρόνια πολλά την ημέρα της ονομαστικής τους εορτής χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.!! Μαζί με το ευχετήριο μήνυμα το οποίο αποδεδειγμένα θα σας φέρει πιο κοντά με τους πελάτες σας, μπορείτε να προβάλλετε/διαφημίσετε τα νέα προϊόντα/υπηρεσίες σας ή τις εκπτώσεις σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το εορτολόγιο σας ενημερώνει για το ποια ονόματα γιορτάζουν κάθε μέρα. Επιλέγοντας εσείς την υπηρεσία, ανεβάζετε τη λίστα των επαφών σας βάζοντας το όνομα του κάθε πελάτη σας δίπλα από τον αριθμό του τηλεφώνου του. Γράφετε το πρότυπο μήνυμα που θέλετε να αποστέλλετε στους πελάτες και αυτόματα, την ημέρα της ονομαστικής τους εορτής, χωρίς να κάνετε κάτι άλλο εκείνοι λαμβάνουν το μήνυμα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μεριμνείτε για το διαθέσιμο υπόλοιπο των sms του λογαριασμού σας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το εορτολόγιο!!

•Τα ονόματα και οι γιορτές του εορτολογίου προέρχονται από το www.eortologio.gr
•Τα μηνύματα αποστέλλονται αυτόματα στις 10:00π.μ.
•Το κόστος των sms αναγράφεται στον τιμοκατάλογο

Image courtesy of digitalart at FreeDigitalPhotos.net

 

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.