#

Προσωποποιημένα SMS

Η www.bulksmspro.gr σας δίνει τη δυνατότητα εκτός από απλά μαζικά sms, να αποστείλετε και προσωπικά μαζικά sms στους πελάτες σας! Έτσι έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε στον καθένα διαφορετικό μήνυμα με ένα μόνο κλικ!!

                        

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Μόνο από την www.bulksmspro.gr χρησιμοποιώντας παραμέτρους όπως #name# και #surname# μέσα στο ίδιο sms μπορείτε να αλλάξετε έως τρεις λέξεις του κειμένου κι έτσι το μήνυμα να αποκτήσει προσωπικό χαρακτήρα. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, να έχετε μία μεγάλη λίστα επαφών 10.000 περίπου , όπου ο κάθε πελάτης παίρνει διαφορετική έκπτωση λόγω των αγορών του, έχει διαφορετικό όνομα και να μπορεί να λάβει την έκπτωση του μόνο συγκεκριμένη μέρα. Θα έπρεπε εσείς είτε να στείλετε 10.000 διαφορετικά sms συντάσσοντας τα ένα προς ένα ξεχωριστά για κάθε περίπτωση/πελάτη ή να τηλεφωνήσετε σε 10.000 άτομα , λύσεις οι οποίες θα απαιτούσαν πολύ χρόνο. Με τα προσωποποιημένα sms από την www.bulksmspro.gr στέλνετε ένα τυποποιημένο μήνυμα σε όλες τις επαφές σας άμεσα, χωρίς κόπο και χωρίς να καταναλώσετε χρόνο, δίνοντας αξία στον κάθε πελάτη σας καθώς το sms γίνεται προσωπικό!! Έτσι οι 10.000 πελάτες σας ενημερώνονται μαζικά για τις εκπτώσεις τους και για την ημέρα παραλαβής τους και ταυτόχρονα, βλέποντας την επιχείρηση σας να τους μιλά με το μικρό τους όνομα, οι σχέσεις τους με την επιχείρηση σας δυναμώνουν. Το κόστος για όλα αυτά χρησιμοποιώντας προσωποποιημένα sms είναι τουλάχιστον 85% φθηνότερο από οποιονδήποτε άλλο τρόπο!!!! Μεγαλύτεροι χρήστες των προσωποποιημένων sms είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες, τα πολιτικά γραφεία, οι σύλλογοι, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών και πολλοί άλλοι.

Image courtesy of Idea go at FreeDigitalPhotos.net 

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.