#

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στο χώρο της τηλεφωνικής πώλησης, στη διεξαγωγή ερευνών, στην ανεύρεση πελατών για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών, στην καταγραφή δεδομένων, καθώς και σε υπηρεσίες internet- διαφήμισης μέσω internet από το 2009.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στο καταναλωτικό κοινό τις πιο αξιόπιστες και καινοτόμες υπηρεσίες, να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να προλαβαίνουμε τα γεγονότα και να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους και αντικείμενα προς όφελος των πελατών μας.

Έτσι δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα www.bulksmspro.gr η οποία φιλόξενει την εφαρμογή μας για μαζικές αποστολές SMS, σκεπτόμενοι τις τεράστιες δυνατότητες που μπορεί να παρέχει ο χώρος του διαδικτύου και το sms marketing, σε όλους τους πελάτες μας. Η εφαρμογή μας λειτουργεί απλά, γρήγορα και αποτεσματικά, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις απο τους πελάτες μας. Στόχος μας: 110% ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών μας.

 

Image courtesy of njaj at FreeDigitalPhotos.net

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.