#

Οδηγίες Χρήσης

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά και εύκολα τις υπηρεσίες της www.bulksmspro.gr  μπορείτε  να συμβουλευτείτε τον παρακάτω οδηγό.

Αρχικά για να πραγματοποιήσετε μια αποστολή πρέπει να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στη σελίδα www.bulksmspro.gr πατώντας εγγραφή . Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία που θα πρέπει να συμπληρώσετε. Τα στοιχεία πρέπει να είναι ακριβή και αληθινά. Στη συνέχεια θα πρέπει να προμηθευτείτε SMS  (με οποιονδήποτε από τους τρόπους αγοράς και πληρωμής ).

Αφού έχετε ολοκληρώσει τις παραπάνω ενέργειες μπορείτε μετά ή να ανεβάσετε τις επαφές- παραλήπτες σας  ώστε κάθε φορά που θα στέλνετε μήνυμα να χρησιμοποιείτε τη λίστα αυτή ή να δημιουργήσετε το μήνυμα σας και να ανεβάσετε τις επαφές που θέλετε να λάβουν το μήνυμά σας  πριν από την αποστολή.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες ομάδες επαφών επιθυμείτε. Οι επαφές ανεβαίνουν στην εφαρμογή σε αρχείο .xls, .txt, .csv.Στην πρώτη στήλη, κάθετα ,θα πρέπει να αναγράφετε τα κινητά τηλέφωνα και στην αμέσως επόμενη το ονοματεπώνυμο του κάθε παραλήπτη αν το επιθυμείτε. Εάν δεν είναι στην πρώτη στήλη τα τηλέφωνα δεν μπορούν να αποσταλούν τα SMS.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όσοι χρησιμοποιείτε excel 2010 θα πρέπει να  αποθηκεύσετε το αρχείο σας σε αρχείο excel 1997-2003 πατώντας την επιλογή αποθήκευση ως και μετά βιβλίο εργασίας  Excel 97-2003.

Στη συνέχεια δημιουργείτε το μήνυμα που θέλετε , βάζετε τον τίτλο αποστολέα που επιθυμείτε και πατάτε αποστολή. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και πρότυπα μηνύματα για να τα στέλνετε στο πελατολόγιο σας εφόσον αυτά επαναλαμβάνονται τακτικά. Το κείμενο του μηνύματος σας θα πρέπει να το γράφετε στο πεδίο της εφαρμογής και να μην το αντιγράφετε από κάποιο άλλο έγγραφο πχ  σημειωματάριο ή κείμενο Word,  καθώς ενδέχεται να μην παρουσιαστεί σωστά λόγω κωδικοποίησης.

SMS - ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Ένα SMS περιλαμβάνει έως 160 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες αυτοί πρέπει είναι γραμμένοι με κεφαλαία ελληνικά γράμματα. Εάν θέλετε να στείλετε SMS με μικρά ελληνικά γράμματα, δηλαδή να χρησιμοποιήσετε UNICODE SMS,  το κάθε SMS θα περιλαμβάνει έως 70 χαρακτήρες. Η εφαρμογή της www.bulksmspro.gr   σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε ένα αδιάσπαστο κείμενο έως 1224 χαρακτήρες με χρέωση όμως  8 SMS ,δηλαδή 160 χαρακτήρες ανά SMS.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο τίτλος αποστολέα περιλαμβάνει έως 11 λατινικούς χαρακτήρες ή 16 ψηφία

Αναλυτικά: 1 SMS από 0 έως 160 χαρακτήρες
                   2 SMS από 161 έως 306 χαρακτήρες     
                   3 SMS από 307 έως 459 χαρακτήρες     
                   4 SMS από 460 έως 612 χαρακτήρες     
                   5 SMS από 613 έως 765 χαρακτήρες     
                   6 SMS από 766 έως 918 χαρακτήρες     
                   7 SMS από 919 έως 1071 χαρακτήρες   
                   8 SMS από 1072 έως 1224 χαρακτήρες 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ VIDEO...    

               

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.