#

Τι είναι το SMS Marketing;

 Το sms marketing τα τελευταία χρόνια αποτελεί το πιο σημαντικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με ένα απλό sms μπορείτε να πετύχετε ραγδαία αύξηση των πωλήσεών σας προσεγγίζοντας άμεσα νέο πελατολόγιο, να διατηρήσετε την επαφή με το υπάρχον πελατολόγιο σας, να προβάλετε τις προσφορές - εκπτώσεις σας, να ευχηθείτε σε γιορτές και πάρα πολλά άλλα. (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ).

Βάσει ερευνών2 στους 3 ανθρώπους διαθέτουν κινητό τηλέφωνο και το 90% από αυτούς διαβάζουν τα SMS που λαμβάνουν. Ταυτόχρονα, ένα 30% από αυτούς που λαμβάνουν διαφημιστικά SMS, ενημερώνουν για την προσφορά που έλαβαν κάποιο τρίτο πρόσωπο, φίλο ή συγγενή ή κάποιον γνωστό τους, που έτυχε να αναζητήσει παρόμοια προσφορά με αυτή. Μην ξεχνάτε πως όπως εσείς αναζητάτε πελάτες για να αγοράσουν τα εμπορεύματά σας και οι πελάτες αναζητούν εσάς, για να τους τα προμηθεύσετε!! Απλώς πρέπει με κάποιον τρόπο να συναντηθείτε!!  Στέλνοντας λοιπόν μαζικά SMS στο πελατολόγιό σας, καταφέρνετε να ενημερώσετε το σύνολο του πελατολογίου σας και να το αυξήσετε έως 30%!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ένα κατάστημα παπουτσιών με πελατολόγιο 1000 άτομων, αποφασίζει να στείλει μαζικά sms στους πελάτες του, ενημερώνοντας τους για νέες παραλαβές και εκπτώσεις σε διάφορα είδη έως 40%. Αμέσως μετά το "κλικ" της αποστολής, ο πρώτος στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, καθώς όλοι γνωρίζουν για την προσφορά αυτή, ακόμη και αν δεν έχουν περάσει μπροστα από το κατάστημα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ταυτόχρονα το κατάστημα έχει ήδη προσεγγίσει περίπου 300 νέους εν δυνάμει πελάτες (+30%). Ανάλογα με την ποιότητα των εμπορευμάτων και την αποδοχή τους από το κοινό, αμέσως  μετά τη μαζική αποστολή SMS, το κατάστημα θα αρχίσει να γεμίζει τα ταμεία του, που είναι και ο τελικός στόχος. Τα 1000 sms κοστίζουν για τον επαγγελματία περίπου 35€. Με ανταπόκριση μόλις του 5% από τους παραλλήπτες, το κατάστημα θα πουλήσει τουλάχιστον 50 ζευγάρια παπούτσια, και αν υποθέσουμε ότι το κέρδος από το κάθε ζευγάρι είναι 20€, το κατάστημα θα κερδίσει 1000€ και 300 νέους εν δυνάμει πελάτες (-35€ από το κοστος της διαφήμισης).

Από αυτό το παράδειγμα αποδεικνύεται περίτρανα, πως το SMS marketing μόνο κέρδος μπορεί να αποφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις.

Η www.bulksmspro.gr χρησιμοποιώντας την πιο αξιόπιστη πύλη αποστολής sms (SMS GATEWAY), μπορεί να σας εγγυηθεί ότι το sms marketing σας παρέχει την πιο οικονομική, άμεση ,αξιόπιστη και αποδοτική διαφήμιση όλων των εποχών!!

 

Image courtesy of suphakit73 at FreeDigitalPhotos.net

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.