#

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Είναι πολύ σημαντικό, όταν αγοράζετε μαζικά sms, να γνωρίζετε ότι έχετε κάνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα αγορά ανταγωνισμός είναι μεγάλος, γi' αυτό και  δεν είναι δυνατόν να γνωρίζετε όλες τις τιμές ή τις ποιότητες αποστολής sms  που υπάρχουν στην αγορά. Για τον λόγο αυτό, η www.bulksmspro.gr σας παρέχει εγγύηση χαμηλότερης τιμής και εγγύηση παράδοσης των sms.

Τι σημαίνει αυτό;

Η www.bulksmspro.gr χρησιμοποιεί πάντοτε την καλύτερη ποιότητα αποστολής sms μέσω Ελλάδας, και σας παρέχει τα sms με ενιαία χρέωση προς όλους τους παρόχους (Vodafone, Wind, Cosmote, Q- telecome). Για να είστε βέβαιοι γι αυτό, παρέχουμε εγγύηση παράδοσης των μαζικών sms που στέλνετε. Αν για οποιδήποτε λόγο δεν παραδοθούν ορισμένα sms, ενώ έπρεπε να παραδοθούν, ξαναστέλνουμε εμείς αυτά τα μηνύματα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση σε εσάς. Φυσιολογικοί λόγοι μη παράδοσης των sms είναι:

1) Αν δεν  υπάρχει/ισχύει ο αριθμός που απέτυχε η αποστολή. 

2) Αν υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο του παραλήπτη, είτε τοπικά, είτε γενικά.

3) Αν ο αριθμός του παραλήπτη έχει κάποια φραγή ή έλλειψη σήματος.

4) Αν δεν λειτουργεί η συσκευή του παραλήπτη σωστά. 

5) Αν ο παραλήπτης έχει βάλει φραγή σε διαφημιστικά μηνύματα.

Για όλες αυτές τις παροχές, σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς με εγγύση τιμής.Αν βρείτε χαμηλότερη τιμή από αυτή που σας προσφέρουμε, στην ίδια πάντα ποιότητα αποστολής, αφού διαπιστωθεί από εμάς, θα σας την προσφέρουμε κι εμείς!!! Εάν βρείτε καλύτερη τιμή σε χαμηλότερη ποιότητα αποστολής και θέλετε να προχωρήσετε σε κάποια αποστολή με αυτήν την ποιότητα , εμείς θα σας δώσουμε καλύτερη τιμή από εκείνη, στην ποιότητα αποστολής που επιλέξατε. Σε αυτήν την περίπτωση όμως (που δεν προτείνεται από την εταιρεία μας), δεν μπορούμε να σας παρέχουμε καμία εγγύηση παράδοσης των sms, καθώς η ευθύνει παράδοσης των sms βαραίνει αποκλειστικά τον πάροχο.

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας, για να βρείτε υπεύθυνα, αυτό που πραγματικά ψάχνετε!!!

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.