#

Τρόποι Πληρωμής

Η www.bulksmspro.gr μετά από έρευνα πάνω στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού δημιούργησε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1)Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή prepaid κάρτας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για εσάς. Τα μηνύματα πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό σας και είναι άμεσα διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο (δεν απαιτείται να γίνονται οι αγορές σας τις ώρες λειτουργίας της εταιρίας !!!). Η πληρωμή μέσω καρτών , γίνεται αποκλειστικά μέσω λογαριασμού PayPal που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, ακόμη και αν δεν διαθέτετε εσείς κάποιο PayPal λογαριασμό.(βλέπε ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ)

2) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω web banking. Μπορείτε να καταθέσετε το ακριβές ποσό του πακέτου μηνυμάτων που χρειάζεστε σε Ταμεία τραπεζών ή σε ATM μηχανήματα . Εάν κάνετε χρήση web banking μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας αυτόματα από τον υπολογιστή σας. Τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων καλύπτονται από τον κάθε χρήστη ξεχωριστά.

AlphaBank

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 2940.0210.1075.693

IBAN NUMBER: GR50 0140 2940 2940 0210 1075 693

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ως αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιείτε αποκλειστικά! το Username σας. Μετά την κατάθεση σας επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση αυτής, ώστε να πιστωθούν τα μηνύματά σας.

3) Πληρωμή με αντικαταβολή. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, δηλώστε τον αριθμό των SMS που θέλετε να αγοράσετε και ένας courier θα σας φέρει στο χώρο σας τον απαραίτητο κωδικό για την πίστωση των μηνυμάτων σας. Στη φόρμα επικοινωνίας είναι απαραίτητο να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό τον sms που θέλετε να παραγγείλετε, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας , καθώς και τη διεύθυνση αποστολής. Τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής είναι 5,60 € +ΦΠΑ , ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα 8,60 € +ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία
Τηλ: 211 800 4600
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.